• Binnenschilderwerk: 350 m2 wanden; 150 m2 plafonds; 20 deuren; 12 r…

   12-04-2020 – Pieter Beynen

  Laurens heeft onze hele woning uit de jaren 20 van binnen geschilderd (herstelwerk, lakken houtwerk en muren sausen). Het resultaat is prachtig. De woning heeft vele authentieke details en het is gelukt om de elke ruimte weer het gevoel van nieuw te geven, maar wel met behoud van authentieke sfeer.

  Communicatie was makkelijk en altijd een snelle respons. Daarnaast is Laurens plezierig in de omgang. Belangrijkste vond ik dat Laurens alles netjes afwerkt, en daar ook de tijd voor neemt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

  Ik het kort topresultaat, door een topschilder!

 • Binnenschilderwerk hele huis

   24-03-2020 – Gerry Jansen

  Perfect werk afgeleverd. Van offerte, tot planning tot uitvoering. Heldere en eerlijke offerte gemaakt voor schilderwerk van gehele huis (binnen), incl. deuren, kozijnen, trappen. Duidelijke communicatie, flink doorgewerkt en netjes afgerond. Kan Laurens zeer aanbevelen!

 • Schilderwerk binnen en buiten.

   16-02-2019 – Sanne Rooijakkers

  De nieuwe uitbouw is van binnen en buiten geschilderd, het ziet er netjes uit. Ook de plinten en het kozijn in de keuken zijn ontzettend opgeknapt na het schuren en verven. Dat alles voor een mooie prijs en de communicatie was goed, ze lieten op tijd weten als ze wat later waren door omstandigheden. Aan te raden!

 • BEHANGEN in HAARLEM CENTRUM voor 7 dec ‘18

   27-12-2018 – Anoniem

 • Woonkamer behangen

   24-11-2018 – Ella Paauw

  Vakmensen, prachtig resultaat!- ik ben zeer tevreden over het behangen.

 • Binnenschilderwerk: 11 deuren

   30-10-2018 – Patrick Van der meer

  Goed gesprek en afspraak gemaakt

 • Schilderen maisonnette woning.

   27-10-2018 – Carola van Egmond

  Prima werk geleverd.

 • Dakkapel schilderen

   23-10-2018 – Anoniem

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie verliep erg goed en kwam de afspraken na. Ik ben tevreden en kan als-nieuw.net zeker aanraden.

 • Schilderen van buitenkant hoekwoning.

   15-10-2018 – joan kromhout

  Ik ben zeer tevreden over het werk dat is geleverd. Duidelijke afspraken gemaakt over informeren mbt voortgang van het werk (want ik was niet aanwezig). Deze afspraken zijn keurig nagekomen. Punten van aandacht waren goed bespreekbaar en snel opgelost.

 • Schilderen

   19-07-2018 – Tim Van Otterloo

  Echt 10 punten voor deze mannen. Vanaf het begin tot aan de afhandeling duidelijke taal, altijd keurig op tijd, netjes opgeruimd elke dag. Waanzinnig! Tijdens de klus zelf zag een buurman hoe er gewerkt werd én het resultaat en vroeg ook meteen om de gehele buitenboel te doen bij hem. De mannen zijn erg druk, maar er werd zelfs ruimte gemaakt in de agenda om ook de buurman gelukkig te maken. Mag duidelijk zijn dat wij erg te spreken zijn. Groet, Tim (Klaaswaal)

 • Volledig schilderen hoekwoning Rijnsburg.

   08-04-2018 – Ramona

  Laurens en zijn maatje hebben onze woning keurig voorzien van zeer net schilderwerk. Wij zijn dik tevreden en zien hem graag nog eens terug!

 • Schilderwerk repareren (latex spuiten)

   13-12-2017 – Anoniem

  Het werk is netjes uitgevoerd.

 • Woonkamer/keukenplafond witten

   21-11-2017 – Ida Zonneveld

  Prima werk geleverd. Aardige mensen. Laurens belde netjes dat ze iets later kwamen ivm drukte op de weg.
  Ons plafond ziet er weer wit en strak uit.